HATAY / DEFNE - Çekmece Yılmaz Nurlu Anaokulu

May

6 Şubat depremi sonrası okul öncesi Antalya il zümre başkanı olan Sevtap Gök öğretmenimiz Antalya ili Manavgat ilçesi Safiye Kübra Avcı anaokuluna atandıktan sonra Depremde  Çocuklara Elini Uzat destek kampanyasını Manavgat Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim'in desteğiyle gerçekleştirilen bu proje kapsamında Manavgat  ilçesinde bulunan 62 öğretmenin öğrencileri velileri ve Manavgat ilçesindeki birçok esnaf katkıda bulunmuştur. Toplanan bu yardımlar kardeş sınıf uygulamasıyla Hatay ili Antakya Defne ve Samandağ ilçelerinde  82  sınıfta bulunan 2000 öğrenciye Sevtap Gök öğretmenimiz tarafından teslim edilmiştir. Deprem bölgesinde bulunan bizleri öğrencilerimizi unutmayan Sevtap GÖK öğretmenimiz ve Manavgat ilçesinde bulunan öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve esnafa yaptıkları destekten yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Anasınıfı C Şubesinin Portakal Sıkma Etkinliği

Okulumuz Anasınıfı A şubesinin Karagöz Hacivat çalışması